Friday, 25 November 2011

~ before 3 DISEMBER 2011 ~

25 / 12 / 2011 : eerrmmm....hari nie aku g melencong ke bndar bersama yaya tubbies , princess bea , jijie applepie and esyraff..!! name2 glamour sume aq bg..( actually name fb dorang kot )..huhuhu..exam lom abh da ke bndar kannn....haha..bkn g suke ria lah...ader urusan harus diselesaikan...nie sume utk JAMUAN KELAS 5 UTARID...eemmm...this year aku da byar melabur utk kelas..!! eemm...2 biji kek secret recipe..!! haiihh...RM79.90x2=RM158.90..!!huh...!! x pe lah....aq sponsor sume..walaupon bnyak cemuhan dri org sbb itu lah ini lah....sonlap duit lah....eemm....ape yg mampu..kebaikan , keikhlasan org bkn senang org nmpak tp kejahatan org senang jea kite nmpak..tol x..?? so senang lah nk ckp itu ini...bla..bla..it's up to you lahh..x marah pon..kann..benda nie pon aq da bgtaw , jwpan die " ok pergi lah "..eemmm...so aq pergi lah..
status " ~ ke secret recipe , tempah kek for Majlis Akhir Tahun 5 Utarid ( SMK SERI MAHKOTA ) on 3 disember !! yeahhhh... ~ yang aku post pada wall FB tengah ari 2 mgkin ader yg tersinggung sbb urusan jamuan tidak di inform kpada monitor...x kan aku g tempah kek tok jamuan yg aq sponsor kene bgtaw monitor..????agak sentap ble terbace status " ~ assalam..nak bgtaw kpd sesiapa yang handlekan jamuan kelas ..pae2 nak buat tolong lah inform kat aku sekurang-kurangnyer!!nie buat ikot suke jea kan..cm xhormat langsung aku as monitor..aku taw aku x bnyak sngat wat kerja..tp korang ingat aku hadap sngat ke jadi ketua,anta borang pengesanan semua..amek kertas lah..ape..nie aku geram ni..biarlah aku mengungkit pon dah TERLAMPAU geram..pas tuhh mula lah keluar mcm2 isu..vent drama segala..buat lah ape2 pon..malas aku da nk pk..korang kan da besar..pandai lah buat ape kan..klow bg korang yang rase menyesal aku jadi ketua selama ni..sory sbb x jalankan tanggungjawab dewngan sempurna ok lah..mgkin masalah nie boleh selesai , mungkin kami ader pergi wat tempahan pada NEW HORIZON GARDEN pada ari yg same..dan benda 2 jijie da pon inform kpd monitor..menu tok dipilih jugak pon da diberi..kptusan yg kami tunggu tiada jawapan yg pasti..itu urusan jijie mungkin...tp x boleh la kan pergi 5 tp sorang jea kan yg menanggung...kann..?? ok fine..,tu kene bincang face to face..tok tempahan door gift , ini saja mungkin x diinform kpd die..mungkin lah..yg menjadi 1 isu besar sngat kot..itu sorri x bgtaw..mgkin sbb2 terlupe..pikir kewangan kelas yg x cukup 2 kot...so kami terpaksa membuat kputusan segera... **klow bawak sorang , sorang lagi nk letak mane.?? haiya....pening sungguh....
aq ingat taun nie x de lah masalah tok jamuan...ader jugak,,eemm....x pe la..mungkin dugaan tok org y tolong membantu mengurus jamuan...
untuk yang tersinggung...aq wakil dri yg laen minx maaf sngat sbb x inform nk wat pe..beli ape...persoalan yg diberi da lame kami menuggu jawpan jugak agak lame...kite da kesuntukan masa...!! maaf sngat yea,,..dari ujung rambut sampai ujung kaki..harap benda nie selesai lahh..aminn... 
sekian , terima kasih .. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

27 / 11 / 2011

aq da amik kputusan utk melepaskan semua perihal jamuan..!! yeahh...tanggungjawab aku da aq serah kan pd jijie...sori all 5 Utarid members...kdng2 ini ader manis ader pahit nye..skrg aq merasai pahit ke 2 utk benda yg same...it's ok...kawan2 sori..aq x nk uruskan jamuan..aq hanya sponsor kek jea 2 biji tok keriangan kite bersama...ape2 nanti korang tnyer jijie k...jgn tnyer aq...dlu ble aq tnyer ramai x yang stuju wat tema itam putih...ok jea aq tgk..x de pon bntahan..last2 minit ader plak bntahan...senang cm nie..ikot korang lah...nk pakai ikut tema ke , x nk ikot ke..nk pakai cm badut ke..suke hati lah...aq da tawar hati...dan aq sngat2 terase ngan someone nie...aq x taw ape masalah nye..senang cite..ikot lah..aq senyum jea...sape2 yg mengharapkan jamuan 2 atas bahu aq , aq minx maaf k..aq lepaskan segala tanggungjawab 2..aq x nk pegang lagi ape2..aq nk duduk di kerusi dan mkn dan bergambar...ape sume acara dlm majlis 2 aq x taw ape2..bkn atas kepala aq lagi..sori..I hope majlis 2 happening k..!! ceria sepertimana korang mahukan..okehh... :) <3 love uolss 5 utarid members...!! time was change !!

sekian wabillahitaufik walhidayah..wasalam.. 


 ape yang kite buat harap membuah kan kenangan yg terindah!!